проектування вентиляції, кондиціювання, опалення1.Проектування систем вентиляції та кондиціювання повітря

Згідно з визначенням, вентиляція - це організований повітрообмін в приміщеннях для забезпечення чистоти повітря і параметрів мікроклімату в межах допустимих норм.

Під кондиціонуванням повітря прийнято розуміти створення і підтримку на заданому рівні найбільш комфортних параметрів повітряного середовища приміщення незалежно від зміни параметрів зовнішнього повітря.

Тільки професійно розрахована система вентиляції та кондиціювання повітря здатна забезпечити комфортні умови, як для технологічних процесів, так і для нормальної життєдіяльності людини.

Проектування систем вентиляції та кондиціонування - це ключовий етап створення комфортних умов мікроклімату приміщень.

На даному етапі фахівці ТОВ "ЕІРВЕНТ" виконують такі роботи:

  • виїзд інженера на об'єкт для оцінки майбутніх робіт;
  • складання технічного завдання на проектування системи вентиляції, кондиціювання, якщо його не надає замовник;
  • виконання розрахунків згідно з вимогами нормативної документації, санітарними нормами, пожежними та будівельно-архітектурними нормами, розробка принципової схеми, а також підготовка комерційної пропозиції;
  • узгодження проекту вентиляції та кондиціювання повітря з замовником і внесення необхідних змін, з урахуванням побажань клієнта;
  • підготовка комплекту проектної документації;
  • узгодження проекту в офіційних інстанціях.

Чому Вам вигідно замовляти розробку проекту у "Еірвент"?

Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного проекту.

Побажання клієнта для нас пріоритетні, а пошук компромісу - це ключове завдання в підготовці інженерного рішення по влаштуванню системи вентиляції та кондиціонування повітря.

Презентація проекту може бути підготовлена ​​в режимі 3D-візуалізації, що дозволить замовнику оцінити габаритність та розміщення устаткування і комунікацій.

Проект вентиляції та кондиціонування повітря відповідає вимогам нормативної документації, санітарним, будівельно-архітектурним, протипожежним нормам.

Проектування вентиляційних систем супроводжується впровадженням інноваційних та енергозберігаючих технологій.

На етапі підготовки комерційної пропозиції, послуги за попередні розрахунки і підбір обладнання систем вентиляції надаються безкоштовно.

Довіряйте проектування системи вентиляції та кондиціювання професіоналам!

2. Проектування системи опалення

Системи опалення покликані забезпечувати обігрів приміщення в холодний період року з метою компенсації тепловтрат і підтримки температури повітря на прийнятому рівні, який відповідає умовам теплового комфорту і, при необхідності, вимогам технологічного процесу.

Перш ніж замовляти проект системи опалення, важливо визначити її вид.

Сучасні опалювальні системи досить різноманітні, а критерії вибору системи опалення кожен клієнт визначає сам для себе. Так, для одних - ключовим аспектом є дешевизна обладнання та монтажу, для інших - економічність палива, а для третіх - довговічність і надійність опалювальної системи.

Розглянемо основні види, на які поділяються системи опалення

Водяне опалення - обігрів приміщення відбувається за рахунок передачі тепла від рідкого теплоносія повітряному середовищу приміщення.

Повітряне - система опалення, принцип роботи якої полягає в обігріві приміщення потоком гарячого повітря.

При променистому опаленні передача тепла відбувається шляхом інфрачервоного випромінювання від більш нагрітих поверхонь до менш нагрітих.

Фахівці компанії «Еірвент» допоможуть вибрати тип опалення згідно Вашим вимогам і пріоритетам.

Наступним етапом, після вибору типу опалення, є розробка проекту системи. І в цьому питанні також доцільно звернутися до фахівців.

Етапи проектування опалювальної системи аналогічні з системою вентиляції і кондиціювання повітря:

  • складання технічного завдання,
  • проведення розрахунків,
  • розробка принципової схеми,
  • узгодження проекту із замовником і контролюючими органами (докладніше дивитись вище).

Пам'ятайте, що від того наскільки якісно виконаний проект опалення, залежить не тільки комфорт людей, що перебувають у приміщенні, але і Ваше матеріальне становище.